قالب وردپرس درنا توس
خانه / دسته‌بندی نشده / راهنماي جديد سازمان ایزو از SME ها پشتيباني مي كند

راهنماي جديد سازمان ایزو از SME ها پشتيباني مي كند

راهنماي جديد سازمان ایزو با كمك مديريت ايمني مواد غذايي از SME ها پشتيباني مي كند
ايمني مواد غذايي در فهرست توجهات ويژه مصرف كنندگان، قانونگذاران، توليد كنندگان و خرده فروشان قرار داشته و بر اساس آمار  گواهينامه هاي استاندارد سيستم مديريت ايزو  در سال 2011، حداقل 19980گواهينامه در 140 كشور جهان بر پايه ISO 22000:2005  ثبت شده است كه نسبت به سال  2010 رشد ايمني مواد غذايي هشت درصد افزايش يافته است.خود اين آمار ثابت مي كند كه مشاغل كوچك و متوسط مزاياي بالقوه اجراي سيستم مديريت ايمني مواد غذايي مطابق با استاندارد ISO 22000:2005 را مساعد ارزيابي مي كنند. اما بدليل عدم مهارت هاي فني يا اندازه ، اين سازمان هاي كوچك اغلب دراستقرار چنين نظام مديريتي سر در گم هستند.
 اگر شما مسئول پياده سازي  سيستم مديريت ايمني مواد غذايي در بنگاههاي كوچك و متوسط هستيد، كتاب راهنماي جديد ايزو با عنوان  How to use ISO 22000، در توسعه و پياده سازي مطلوب سيستم مديريت ايمني موادغذايي به شما كمك خواهد كرد.
مشاهده خبر در وب سایت منتشر کننده
منبع:
 ISO Site  7 May2013

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

توليد ابزاری قدرتمند برای تعادل و سلامت جامعه

دلیل اصلی و مهم برای حمایت از تولید در کشورهای توسعه یافته ،تاثیر شگرف آن …

پاسخ دهید