راهنماي جديد سازمان ایزو با كمك مديريت ايمني مواد غذايي از SME ها پشتيباني مي كند
ايمني مواد غذايي در فهرست توجهات ويژه مصرف كنندگان، قانونگذاران، توليد كنندگان و خرده فروشان قرار داشته و بر اساس آمار گواهينامه هاي استاندارد سيستم مديريت ايزو در سال 2011، حداقل 19980گواهينامه در 140 كشور جهان بر پايه ISO 22000:2005 ثبت شده است كه نسبت به سال 2010 رشد ايمني مواد غذايي هشت درصد افزايش يافته است.خود اين آمار ثابت مي كند كه مشاغل كوچك و متوسط مزاياي بالقوه اجراي سيستم مديريت ايمني مواد غذايي مطابق با استاندارد ISO 22000:2005 را مساعد ارزيابي مي كنند. اما بدليل عدم مهارت هاي فني يا اندازه ، اين سازمان هاي كوچك اغلب دراستقرار چنين نظام مديريتي سر در گم هستند.
اگر شما مسئول پياده سازي سيستم مديريت ايمني مواد غذايي در بنگاههاي كوچك و متوسط هستيد، كتاب راهنماي جديد ايزو با عنوان How to use ISO 22000، در توسعه و پياده سازي مطلوب سيستم مديريت ايمني موادغذايي به شما كمك خواهد كرد.
مشاهده خبر در وب سایت منتشر کننده
منبع:
|
ISO Site 7 May2013
|